Med za Potenciju

Prirodni Preparat

Med za Potenciju je prirodni preparat koji ti omogućava da dostigneš svoj pun potencijal i osetiš se opet mlado.

Koji su benefiti za muškarce?

Bez Neželjenih Efekta

Naš Med je potpuno prirodan, na bazi biljaka koji ne prouzrokuje nikakve neželjene efekte. Priznat je od Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

Koji su benefiti za žene?

Med za Potenciju Teglice i Kesice

Preuzmi svoj Med za potenciju već danas i počni da živiš život kakav zaslužuješ

100% Prirodni Afrodizijak na Bazi Biljaka

Jedini Prirodni Preparat za Potenciju

Teglica i Kesica Macun meda za potenciju

Prirodan?

Med za potenciju predstavlja prirodni preparat na bazi biljaka koji se koristi već nekoliko stotina godina.

Ko sme da ga koristi?

Koriste ga svi od 18 do 85god a stručnjaci ga preporučuju i osobama bez problema sa potencijom, radi boljeg zdravlja.

Recept Meda?

Receptura ovog preparata potiče još iz Sultanovog doba gde su ga i muškarci i žene svakodnevno koristili kao 'pomagalo' u seksu. Recept je sačinjen od 15 biljaka od kojih se svaka može pronaći u prirodi.

Siguran?

  Priznat je od strane najveće ustanove Ministarstva Zdravlja Srbije. Med je takođe ispitan na Farmaceutskom Fakultetu u Agenciji za lekove. 


Poruči svoj Macun med

Kafena kašičica kao dovoljna doza za Macun med

Upotreba Meda za Potenciju

Upotreba našeg meda je prilično jednostavna. Uzima se jedna kafena kašičica pola sata pre odnosa čiji efekat traje od 4-5h. Preporučujemo da konzumirate naš med na prazan stomak radi što boljeg efekta.

Med za Potenciju Iskustva

Preko 2,600 zadovoljnih kupaca i 3 godine prodavanja još uvek nismo dobili negativan komentar. Naruči već danas i uveri se u efikasnost

Miloš i Kristina

Bračni par
5/5

Verovali ili ne, samo ovaj preparat nam je ulepšao noćne sate i ojačao našu vezu. Dvoumili smo se oko naručivanja pošto prvi put koristimo ovako nešto ali smo hteli da probamo. Pošto je prirodan med nismo imali šta da izgubimo. Doneli smo najbolju moguću odluku i probali ovaj med Turski za potenciju. Neverovatan efekat! Pozdrav za momke koji drže Sting med.

4.8/5

Prvi put sam probao ovako nešto čisto iz radoznalosti. Imao sam samo po nekad problem s potencijom i to uglavnom kad umoran dođem sa posla. Oduševio sam se rezultatom sa samo jednom kašičicom, a devojka se ponovo zaljubila u mene kao na početku naše veze. Verno koristim ovo sredstvo za potenciju već 2 godine i nastaviću. Veliki pozdrav.

Josif Radičević

Računovođa

David Milanov

Prodavac
5/5

Veoma često imam problema sa potencijom zbog toga što sam pušač i mnogo radim preko nedelje. Znao sam da ako ostavim cigare da ću popraviti problem sa potencijom. Nažalost, ne mogu da ostavim a pronašao sam ovaj preprat na bazi biljaka koji mi je pomogao bez da moram da menjam svoje navike. Samo ovo koristim i nikad bolji seksualni život nisam imao.

Sastojci Meda za Potenciju

Epimedium Sastojak Macun Meda za Potenciju

Epimedium

Epimedium, vekovima se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini za poboljšanje seksualne funkcije kod muškaraca. Efekat na jačanje libida i poboljšanje erekcije je naučno dobro dokumentovan, a za povoljan efekat zaslužni su flavanoidi, posebno ikarin i polisaharid.
Maca biljka kao jedan od bitnijih sastojaka za delovanje Macun meda

Maca

Maca jača snagu, izdržljivost, libido i poboljšava plodnost. Danas se zna da sadrži značajne količine proteina, masti, vlakana i minerala, uključujući gvožđe koje značajno doprinosi u poboljšanju potencije.
Gingko Biloba biljka u prirodnom afrodizijaku

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba je biljka koja je jedna od glavnih sastojaka u našem medu za potenciju na biljnoj bazi. Zahvaljujući njoj se ubrzava protok krvi i prokrvljenosti polnih organa i osigurava mozgu dovoljno količinu kiseonika. Tako da nema brige momci.

Cola vera kao sastojak meda za potenciju Macun med

Cola Vera

Cola Vera (kola orah) je biljka koja se koristi kao prirodni sastojak u Macun medu za povećanje energije i testosterona. Takođe je jedan od glavnih sastojaka u produžavanju seksualnog odnosa.
Tribulus kao sastojak meda za potenciju Macun med

Tribulus

Tribulus (Tribulus Terrestris) se od davnina primenuje za lečenje problema seksualne disfunkcije i jačanje libida. Postoji dovoljno dokaza da Tribulus podstiče seksualnu želju i moć i valja napomenuti da dejstvo tribulus pojačava efekat prirodnog Macun meda.

Cimet kao sastojak meda za potenciju

Cimet

Cimet se preporučuje protiv tegoba u menstrualnim danima trudnoće. Predstavlja odličan afrodizijak kod žena i zahvaljujući cimetu jedan od glavnih efekata ovog sastojka je opšte povećanje libida na prirodan način.
Cvetni med potencija

Cvetni med

Cvetni med je deo meda koji sadrži bogatu nutritivnu vrednost. Sadrži ogroman broj kalcijuma, magnezijuma, bakra, cinka, gvožđa i mnogo čega drugog. Usled bogatih elemenata koji sadrži cvet, možete očekivati povećanje seksualnog nagona.
Zob kao sastojak meda za potenciju Macun

Zob

Zob je prirodan sastojak koji podiže nivo testosterona i ima veliku u povećanju seksualne želje i jačanju organizma i kod muškaraca i kod žena.
Vanila sastojak našeg meda

Vanila

Vanila je prirodni i snažan afrodizijak koji pored odličnog ukusa pridaje jačinu našem medu tako što jača libido i povećava seksualnu želju kod oba pola.
Bundeva glavni sastojak

Bundeva

Bundeva je namirnica koja podiže nivo cinka u organizmu. Ona je ključan faktor kod prirodnog meda, jer poboljšava zdravlje ejakulacije i podiže nivo testosterona. Takođe u bundevi se nalazi veliki broj zdravih masti koji su odlični za intimno zdravlje.
Kopriva protiv impotencije

Kopriva

Kopriva je biljka koja ima puno lekovitih koristi. Sastoji se od velike koncentracije kalijuma i kalcijuma a redovnim konzumiranjem ove biljke žene mogu očekivati poboljšanje ginekoloških problema.

Žen Šen potencija

Žen Šen

Žen Šen je jedan od najbitnijih sastojaka našeg turskog meda. Predstavlja prirodan afrodizijak koji poboljšava seksualnu moć. Prilikom konzumiranja turskog meda, broj spermatozoida se značajno povećava te i poboljšava cirkulaciju krvi u muški polni organ.

Đumbir

Đumbir, nama svima poznata biljka, ima puno značajnih dejstva na ljudski organizam. Pored toga što je dobar protiv glavobolje i probave, odličan je afrodizijak koji daje energiju našem organizmu. Prilikom odnosa možete očekivati bolje i duže performanse.

Matična mleč

Matična mleč je jedan od najznačajnijih proizvoda pčele. Lekovita svojstva matičnog mleča privlačila su čoveka još od 15. veka. Predstavlja prirodni afrodizijak na bazi meda koji podstiče seksualni nagon kod oba pola.

Crna Melasa

Crna Melesa je prirodan sastojak koji ima puno značaja za  ljudsko telo. Odličan je u borbi protiv dijabetesa kao i za bolju funkcionalnost prostate te i poboljšava celokupno seksualnu satisfakciju. Kod ženskog pola olakšava probleme menstruacije. Takođe, ovaj sastojak, ublažava glavobolju i smanjuje stres i odlično utiče na imunitet čoveka.